Треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, ще съхрани всички основни футболисти,

...
Треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, ще съхрани всички основни футболисти,
Коментари Харесай

ЦСКА ще съхрани всички свои основни футболисти за предстоящия бараж

Треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, ще запази всички съществени футболисти, които висят с картони, в идното в неделя от 20:30 часа посещение на Локомотив (Пловдив).

След загубата на " алените " с 0:1 от Черно море вкъщи в четвъртък, то се оказа без никакво значение за крайното класиране. Всички мисли в Борисовата градина са ориентирани към идния бараж за Лигата на конференциите в петък от 19:00 часа против Арда или ФК ЦСКА 1948 на " Васил Левски ".
 ЦСКА води договаряния за привличането на ляв бранител
ЦСКА води договаряния за привличането на ляв бранител

Става въпрос за португалски футболист

Затова и Тибо Вион, Марселино Кареасо, Браян Кордоба и Тобиас Хайнц, които са застрашени от наказване при идващ жълт картон, сигурно ще бъдат съхранени. Очаква се Стамен Белчев да даде отмора и на други от главните си футболисти като Джонатан Линдсет и Матиас Фаетон.

За първи път като титуляр ще стартира 19-годишният Георги Чорбаджийски, който оставя положителни усещания с включванията си като запаса в последните седмици. Аут от дуела остават контузените Юрген Матей и Илиан Антонов, осъдените Фернандо Каранга и Густаво Бусато, както и Брадли де Нойер, който беше изваден от състава след следващата си изцепка, обвързвана с дисциплината.

Висящи с картони са още Махмутович, Шакич, Шопов и Асприля, само че те няма да бъдат съхранявани, написа " Тема Спорт ".
 ЦСКА още следва проект
ЦСКА още следва проект " Стамен "

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР